Tento recept neočaril len mňa ale nás obe. Nad chuťou cukety v kombinácii so syrom mozzarella a domácime kečupom sme sa rozplývali. Takýto obed je veľmi ľahký, ľahko stráviteľný, jednoduchý a hlavne zdravý. Odporúčame vyskúšať. A keďže neobsahuje nič čím by sme pri ňom mohli zhrešiť je veľmi vhodný aj navečeru a úplne bez výčitiek. Tak do toho!
Užite si príjemnú kombináciu chutí v letnom období s rodinou a v prírode!
Suroviny 2 porcie:
1 Stredne veľká cuketa
1 KS Mozzarella
2 Čerstvé paradajky
Kečup, Soľ, Bazalka
Postup:
Postup na RAW recepty nie je vôbec zložitý. Pre nie veľkých obľúbencov varenia je najvhodnejší.
Cuketu si olúpeme na škrabkou na zemiaky robíme širšie rezance. Rozdelíme na porcie posypeme nastrúhanou mozzarellou, polejeme kečupom a pridáme nadrobno nakrájané paradajky. Jemne osolíme a posypeme bazalkou. Ľahký obed, alebo večera je na svete.
—————